(Uitzonderlijk) Hoogbegaafd
Tijdens mijn 50ste levensjaar heb ik een IQ test gedaan om mijn vermoeden te duiden. Ik herkende veel in mijzelf naar aanleiding van het feit dat mijn beide kinderen UHB bleken te zijn. De testuitslag in combinatie met de zijnskenmerken gaven mij de bevestiging dat ik inderdaad hoogbegaafd ben. Veel viel op zijn plek, door het volgen van experts en diverse trainingen en opleidingen met daarnaast mijn ervaringsdeskundigheid is een brede basis ontstaan van waaruit ik mensen en gezinnen kan begeleiden in het omgaan met HB en vaak ook HSP. 
Dat kan  gaan om diverse soorten van coaching dan wel begeleiding, door mijn ervaring en kennis van trauma en ontwikkeling heb ik een brede gedegen basis om mensen te begeleiden en ondersteunen. Wanneer er sprake is van dieperliggende problematiek zal ik door verwijzen. 

 
Parallel Solo Ouderschap 
Ik geef trainingen in Parallel Solo Ouderschap en past dit toe in mijn werk als gezinscoach bij complexe scheidingen in samenwerking met FamilySupporters - de jeugdbescherming en gemeentes. 
Voor de tweedaagse trainging (SKJ geaccrediteerd) vind u hier meer informatie.
Betreft Parallel Solo Ouderschap in het algemeen en inzet werkwijze vertel ik u graag meer in een gesprek, digitaal of op kantoor. 


Afbeelding invoegen