Men typeert mij als een ‘handen-uit-de-mouwen-mens’. 

Ooit ben ik als onderwijzeres begonnen in het basisonderwijs en heb daaropvolgend 20 jaar ervaring opgedaan in het werken met en het trainen en coachen van kinderen, jongeren en volwassenen. Trainen is een vorm van lesgeven, waarbij je gebruik maakt van de interactie met de persoon en of de groep die getraind wordt. Trainen houdt in dat medewerkers aan het einde van de dag, ochtend of het uur kunnen zeggen: "Hier heb ik iets aan gehad."   

Trainen kan ervoor zorgen dat mensen meer bevlogen en betrokken raken. Trainen kan voor eyeopeners zorgen, en kan medewerkers helpen om het maximale uit hun werk te halen. Trainen is begrijpen wat de opdrachtgever zijn medewerkers wil duidelijk maken.  

Trainen is creatief met materiaal, multimedia,  en vaardigheden van de deelnemers omgaan. Trainen is weten wat er gedaan moet worden om de boodschap duidelijk over te laten komen en te laten beklijven.  

Ik ben een deskundige als het gaat om pedagogisch handelen en communicatie tussen professionals en ouders/jongeren. Praten met jongeren/ kinderen is een vak! Met mijn ruime praktijkervaring en uitstekende didactische vaardigheden verzorg ik een inhoudelijk goede training op maat. Als trainer zorgt ik ervoor dat de cursisten actief leren en dat de leerstof helder en uitdagend wordt overgedragen. Mijn trainingen kenmerken zich door een dynamische opbouw en een duidelijke verbinding met de praktijk.

Individueel train en coach ik mensen dagelijks creatief en out of the box.  

Als trainer sta ik geregistreerd bij het CRKBO